Bekijk-onze-shops.gif

Reddingsvesten.com V. 1.jpg
BESTEL-DAN-NU.gifJobe.nl showroom bezoeken naast de A15 en tegenove
U bevindt zich in categorie: Automatische reddingsvesten met product: Besto 190 N automatisch reddingsvest zwart "nieuw model"


Klik op de afbeelding voor een vergroting
Besto 190 N automatisch reddingsvest zwart "nieuw model"

Het Besto opblaasbare reddingsvest heeft een uitgekiende pasvorm, die maximale bewegingsvrijheid en comfort garandeert. De kraag is voorzien van een kraagband die ervoor zorgt dat de kraag steeds op zijn plaats blijft. Het reddingsvest is voorzien van een sterke roestvrijstalen sluiting welke gemakkelijk verstelbaar is. Is het reddingsvest opgeblazen, dan komen automatisch het signaalfluitje en de reflecterende strips tevoorschijn. Het vest blaast zich automatisch binnen 5 seconden op nadat het in contact gekomen is met water. De handbediening is als extra veiligheid aangebracht, om het vest eventueel door middel van het koordje te activeren. Deze uitvoering zal ook een bewusteloos persoon op de rug draaien en zo de luchtwegen vrij van het water houden. Geschikt voor volwassenen boven de 40 kg. Het drijfvermogen van dit vest is 190N in opgeblazen toestand. De ingebouwde veiligheidsgordel is goedgekeurd volgens de EN 1095 norm en uitgerust met roestvrijstalen sluitingen en een roestvrijstalen D-ring om een veiligheidslijn aan te bevestigen. Geschikt voor personen vanaf 40 Kg of meer. Maximale borstomvang = 125 cm, waarbij de veiligheid gegarandeerd blijft.

Dit vest is alleen 100% veilig bij het dragen van lichte kleding en op binnenwater. Denk bij lichte kleding aan een korte broek, t-shirt en eventueel een vest hieroverheen. Op het moment dat u zwaardere kelding draagt, adviseren wij ten alle tijden een reddingsvest aan te schaffen met 275N drijfvermogen.


Advies:  89.95 Onze prijs:  74.95 (incl. BTW)
Besto automaten
  Automatisch met harnas  74.95
Aantal / totaal
Aantal       
Totaal
Beoordeling van dit product:
Hieronder vindt u enkele recenties van klanten die voor u dit product hebben gekocht.

Recenties:


Channery
2016-06-29Wilt u meer recenties zien of wilt u er zelf een schrijven? Klik dan hieronder.® 2004 zwemvesten.nl | Design: Contemplated Wie zijn wij Contact Voorwaarden Privacy Help